Vill du också testa vingarna som författare på ditt eget förlag?


Min "förlagsresa"

2020 gav jag ut min debutroman Fritt fall som pocket på eget förlag efter att ha blivit refuserad av alla förlag. Därefter gavs boken ut som e- och ljudbok av Word Audio Publishing (WAPI).

Inom loppet av en månad från boksläppet hade jag sålt över 1000 ex av. pocketen och Fritt fall är nu inne på fjärde tryckta upplagan.

Fyra år senare har jag gett ut två böcker till i Alva Bergman-serien på eget förlag (pocket) och som e- och ljudböcker av WAPI. Utöver dem har jag fått en roman traditionellt utgiven i alla format.

Under den här tiden har jag fått många frågor från andra (aspirerande) författare om hur jag gjorde och om hur man överhuvudtaget startar förlag och tar hand om alla olika delar i bokmakeriprocessen.

Ge ut din bok på eget förlag

För att samla all min erfarenhet och kunskap utifrån de frågor jag har fått, har jag byggt onlinekursen Ge ut din bok på eget förlag.

Våren 2024 öppnar kursen och den är för dig som inte har gett ut bok på eget förlag tidigare och som är seriöst nyfiken och sugen på att göra det. Men du har inte kommit till skott än, kanske för att det känns överväldigande och oklart med vad, hur och var du ska börja tänka och göra.

Kursupplägget i korta drag

- 100 % självstudier online i egen takt (och eventuellt tillägg av personligt bollande)

- Videoföreläsningar av mig, som går som en röd tråd genom alla viktiga, konkreta steg att bocka av i bokmakeri- och utgivningsprocessen.


- Jag delar med mig av mina erfarenheter och strategier kring arbetssätt, utgivningsformer, projektledning och marknadsföring med mera

- Arbetsmaterial: länkar och användbara resurser för de olika stegen i utgivningsprocessen

Sätt upp dig på VIP-listan nedan (ingen köpförbindelse) för att få info när kursen öppnar + få ett extra bra erbjudande!