Skrivkvarten som tar dig i mål

En strategi som får arbetet med skrivandet och utgivningsarbetet att rulla på, på ett hållbart sätt. Slow but steady wins the race!

Livet händer hela tiden för oss alla. Tack och lov. Men i bemärkelsen att hela tiden komma av sig i skrivandet och planerande och actions i bokutgivningen som du troligen sköter vid sidan av dagjobbet, är det förstås inte lika härligt. Jag vet! Och därför vill jag tipsa om skrivkvarten.

Den är mitt sätt för att få till skrivandet eftersom det är bara en liten stund och att tänka på att planera in den blir en mycket lägre tröskel än att tänka större sjok av tid. För de flesta av oss känner att vi har tidsbrist i vardagen och att det är svårt att komma till skott även med sådant som är roligt och givande. 

Men om vi lägger ihop skrollandet på mobilen i sociala medier, på nyhetssajter, onlinespel eller kanske ett avsnitt av favoritserien på Netflix -nog har både du och jag där kvarten till skrivandet eller att komma framåt i utgivningsplanerna? 

Du kan ju kalla det här för förlagskvarten också, om det är där fokuset är efter ett färdigbearbetat manus. Eller rent allmänt tillämpas i vardagen, när det känns som att du fastnat med något (du egentligen vill göra) och bygger en mental hinderbana för dig själv för att du tänker att du måste ha minst en timme eller två till det där projektet varje gång. 

Slow but steady wins the race. 

Skriv på och ad astra⭐

Kategorier: : skrivtips